Smartportofoon

Ontdek het fenomenale Smart Portofoon platform van Portofoonweb op basis van Virtual Trunking!

Bel 0512-745293

25 voordelen Smart Portofoon

Smart Portofoons kennen ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele portofoons en bestaande trunking netwerken. In onderstaand overzicht hebben wij de 25 belangrijkste voordelen benoemt en verder uitgelicht.

Het Smart Portofoon platform

1. Vergunning vrij

Geen maandelijkse kosten voor het betalen van een vergunning aan Agentschap Telecom en geen hinder van andere gebruikers.

3. Landelijke dekking met Simkaart en Wifi

Bij het gebruik maken van een goede Wifi verbinding of simkaart met data heeft u een landelijk bereik. Afhankelijk van de juiste provider is dit gemiddeld 98%.

5. Internationale dekking simkaart (Roaming afhankelijk provider) en Wifi

Bij het gebruik maken van een goede Wifi verbinding of simkaart van de juiste provider heeft u een Internationale dekking. Als u een simkaart gebruikt buiten de EU zijn er extra roaming kosten aan verbonden. Vraag uw provider voor de exacte kosten per land buiten de EU. Bij het gebruik maken van Wifi zijn er geen extra kosten.

7. Centrale meldkamer software

Gratis centrale meldkamer software. Het enige wat u betaald zijn de abonnement kosten voor het gebruik van deze professionele dispatch oplossing. Met deze software kunt u exact zien waar de gebruikers zich bevinden, tekst berichten sturen, beheren van logs, video, foto, beeldbellen, conferenge calls, electronic fencing en nog heel veel meer mogelijkheden.

9. Geen huur voor portofoons maar koop (Snelle ROI)

Wij verhuren geen oplossing maar bij ons koopt u de portofoons. Dit zorgt voor een snelle ROI, en duidelijk inzicht in de afschrijving en maandelijkse kosten. Geen gedoe met huurperiodes waarbij de portofoon nooit uw eigendom wordt en u de gehele looptijd de portofoon 10x heeft betaald. Helder en transparant.

11. Superieure audio kwaliteit, beter dan traditioneel digitaal portofoons

Geen smurf geluiden als bij sommige slechte digitale portofoons maar helder en vol geluid zoals u ook gewend bent tijdens het bellen met uw GSM telefoon.

13. Gebruik maken van Wifi

Bent u met de Smart Portofoon altijd in het bereik van een Wifi netwerk, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of winkel, dan is het niet nodig een simkaart te nemen. Zolang de Smart Portofoon verbonden is met Wifi heeft u verbinding met uw eigen Virtual Trunk netwerk.

15. Tekst berichten sturen (VT26 en VT88)

Met de Dcall vt26, vt88 en vt36 kunt u eenvoudig tekst berichten ontvangen en versturen. Ook vanuit de centrale meldkamer software kan eenvoudig naar elk toestel een tekstbericht gestuurd worden. Ideaal als opdracht bon, melding of andere korte opdracht.

17. Rode knop noodoproep

Bij het gebruik maken van en de juiste implementatie van de rode knop gaat er een alarm melding af.

19. Private calls

Binnen uw Virtual Trunk netwerk kunt u persoonlijk contact opnemen met gebruikers, zonder dat anderen binnen de groep uw gesprek volgen.

21. Grootste commerciele portofoon netwerk wereldwijd

Er bestaat geen enkel ander portofoon netwerk wat zo snel en efficient werkt als het Smart Portofoon netwerk op Virtual Trunk.

23. Eigen netwerk

Smart Portofoon maakt gebruik van een eigen netwerk met server gehost in Nederland wat zorgt voor een maximale uptime en zonder noemenswaardige vertragingen.

25. Ruim aanbod in diverse toestellen

Wij bieden een ruim aanbod in toestellen voor gebruik van ons netwerk. Van een eenvoudige portofoon zonder display en toetsenbord tot en met een smartphone die IP68 stof- en waterdicht is.

2. Geen kosten infrastructuur

U heeft geen kosten in het beheer van een eigen infrastructuur. Denk daarbij aan kosten in de zin van het zelf beheren van diverse repeater systemen, trunking netwerken, IT voorzieningen, locaties, vakmensen, onderhoud, etc. etc.

4. Europese dekking met simkaart (Roaming) en Wifi

Indien u gebruik maakt van een goede Wifi verbinding of simkaart heeft u een Europese dekking. Als u de simkaart gebruikt buiten Nederland worden er extra roaming kosten in rekening gebracht. Met de nieuwe Europese wetgeving zijn deze kosten zeer laag. Vraag uw provider naar de exacte roaming kosten per land in de EU. Als u gebruik maakt van Wifi zijn er geen extra kosten.

6. GPS Tracking

Elke Smart Portofoon beschikt over GPS die u aan of uit kunt zetten. Met de centrale meldkamer software, ook wel 'Dispatch software' genoemd, kunt u exact op de kaart zien waar de gebruiker zich bevindt.

8. Lage vaste kosten

U betaald voor hetgeen u wilt gebruiken.

10. Telefoon en Portofoon in een toestel

Als u kiest voor de Dcall vt26, vt88 of vt36 dan heeft u een portofoon en telefoon in één. Geen gedoe meer met het rond lopen met twee toestellen, u maakt gebruik van een unit waarmee u belt, gebeld kan worden en gebruikt als portofoon op ons Smart Portofoon platform.

12. Uitstekende dekking en beter dan Entropia

Doordat u met onze Smart Portofoons de keuze heeft zelf te bepalen welke GSM provider u kiest heeft u een gegarandeerde goede dekking. Over het algemeen hebben de meeste grote GSM providers een dekking van 98% in Nederland. Het bereik van uw portofoon is dus gelijk aan het bellen met uw mobiele telefoon. Wat is het bereik? De aarde rond, ca 20.038KM!

14. Beveiligde communicatie

Alle gesprekken worden omgezet in data pakketten en verstuurd over het beveiligde GSM netwerk. Uw gesprekken zijn extra gecodeerd en veiliger dan al het andere standaard data verkeer over een GSM netwerk.

Met de Dcall vt26, vt88 en vt36 kunt u eenvoudig tekstberichten ontvangen en versturen. Ook vanuit de centrale meldkamer software kan eenvoudig naar elk toestel een tekstbericht worden gestuurd. Ideaal als opdracht bon, melding of andere korte opdracht.

16. Opzettijd

Binnen ca 300 a 500 ms is de verbinding opgebouwd. Dit houd in dat op het moment dat u de PTT knop indrukt binnen 200 a 500 ms (afhankelijk van het netwerk) de verbinding tot stand wordt gebracht, ook aan de andere kant van de wereld.

18. Group calls

Op het moment dat u de PTT knop indrukt krijgen alle gebruikers binnen uw groep uw gesproken tekst door.

20. Priority calls

Hiermee geef u een prioriteit naar gebruikers of de meldkamer.

22. Duidelijk inzicht in de maandelijkse kosten

U weet van te voren wat de maandelijkse vaste kosten zijn voor het gebruik van het Smart Portofoon netwerk. Helder en transparant!

24. Foto en video streaming

Met de toestellen van de Dcall vt26, vt88 en vt36 is het mogelijk om foto's en video streaming te gebruiken. Voordeel van videostreaming is dat bij calamiteiten direct meegekeken kan worden vanuit bijvoorbeeld de centrale meldkamer om een helder en duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Ook beeldbellen behoort tot de mogelijkheden binnen het Smart Portofoon netwerk.

Bent u als organisatie nog niet volledig overtuigd van het Smart Portofoon systeem of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op, en één van onze specialisten legt het u graag haarfijn uit.

Wilt u zelf ervaren hoe goed het Smart Portofoon systeem is? Vraag dan geheel vrijblijvend een test of demo aan bij ons op kantoor. Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste oplossing is voor elke professionele organisatie die op zoek is naar een betrouwbaar en flexibel bedrijfscommunicatie netwerk.